top of page
Sir Hummus Header.jpg

Wat is er met Sir Hummus gebeurd?

Na 10 prachtige jaren onze geliefde hummus te hebben gediend, bevonden wij ons bij Sir Hummus op een kruispunt.

De stijgende kosten van ingrediënten en lonen maakten het steeds moeilijker om de kwaliteit en betaalbaarheid te behouden waar we altijd trots op zijn geweest. In plaats van compromissen te sluiten over onze waarden of de prijzen naar een onhoudbaar niveau te verhogen, hebben we de moeilijke beslissing genomen om te evolueren.

Deze evolutie leidde tot de geboorte van Sir Pita. Ons nieuwe concept stelt ons in staat onze passie voor de Midden-Oosterse keuken te blijven delen op een manier die zowel duurzaam als spannend is.

Bij Sir Pita hebben we dezelfde toewijding aan versheid, kwaliteit en authenticiteit omarmd waar u van bent gaan houden, nu met de nadruk op heerlijke, handgemaakte pitabroodjes.

Hoewel het een moeilijke beslissing was om het hoofdstuk over Sir Hummus af te sluiten, zijn we blij om samen met u aan deze nieuwe reis te beginnen. We zijn dankbaar voor uw steun in de afgelopen tien jaar en kunnen niet wachten tot u de magie van Sir Pita ervaart.

Bedankt dat je deel uitmaakt van ons verhaal en dat je Sir Hummus zo'n speciaal onderdeel van onze gemeenschap hebt gemaakt. We kijken ernaar uit om u in dit nieuwe hoofdstuk met dezelfde liefde en toewijding te blijven dienen.

bottom of page